Entorn

Activitats

Parc Nacional D' Aigüestortes i
Estany de Sant Maurici i

L’hotel Farré d’Avall està situat a un pas de l’únic Parc Nacional de Catalunya, Cims que superen els tres mil metres d’alçada, rius, barrancs, cascades i molleres que ens fan sentir, veritablement, al país de l’aigua. Prop de 300 estanys de formes i colors diversos i una gran diversitat d’espècies animals i vegetals, que lluiten per sobreviure en un medi físic rigorós, dónen vida a aquest espai natural protegit únic del sud d’Europa.

Cultura

Romànic

Gaudeix de la major concentració d’esglésies d’europa.

El romànic de la Vall de Boí és excepcional per la seva concentració en un espai reduit d’un nombre tan elevat d’esglésies del mateix estil arquitectònic construides durant els segles XI i XII.

El Conjunt Romànic de la Vall de Boí està format per vuit esglésies i una ermita declarades Patrimoni Mundial l’any 2000 per la UNESCO.

Activitats

Falles i Starlight

La festa del foc més a prop que mai. Sent l’emoció de la tradicional baixada de falles que es remonta en temps ancestrals declarada Patrimoni Inmaterial de la Humanitat per la UNESCO. Més informació a Vallboi.cat

Vall de Boí certificació starlight. Cel net, la Vall de Boí es considera que disposa d’excel·lents qualitats per contemplar el cel nocturn i que està protegida de qualsevol contaminació lumíca, ideal pels amants de l’astrologia.

 

Promocions

Cultura

Boí Taüll

L’Estació més alta dels Pirineus, una estació familiar on podràs gaudir del teu esport preferit amb la neu de millor qualitat de tot el Pirineu.


Per trobar tota la informació de les pistes visita Boi Taull 

Tot l'any

Esports

Boí Taüll L’Estació més alta dels Pirineus, una estació familiar on podràs gaudir del teu esport preferit amb la neu de millor qualitat de tot el Pirineu. Troba informació i mapa de les pistes a la seva web i no et perdis les nostres ofertes d’habitació més forfait!

Les millors aliances

Treballem juntament amb
Obrir xat
1
Necessites ajuda?
Hola 👋
Et podem ajudar?